A polgárdi alkalmon hirdetésre került szolgálatunk következő helyszíne is: Vajta, a Zichy Kastély (hmmm... :) ) ahol a Parakleitos Ifjúsági és Családos Konferencia kerül megrendezésre 2008.06.30-07.05 között. Mi az első estén, tehát június 30-án igyekszünk majd az Úr szolgálatába állni és a résztvevőket Isten jelenlétébe hívni. Akiket érdekel, azok számára idemásolom a tájékoztatóról a témát:

A Biblia évében a bibliai kardiológiáról fogunk hallani. Az emberi szív témáját szeretnénk körbe járni. Így hallhatunk a kő-szívről, a megtört szívről, a tiszta és szabad szívről, a dicsőítő és Szentlélekkel megtelt szívről is. Szeretnénk kitérni a szerelmes szív témájára, s természetesen Jézus "szívügyeit" (prioritásait) sem hagyjuk ki. A jelentkezési lap fénymásolható illetve letölthető: www.hatvanref.hu (Május 20-ig lehet jelentkezni!)

Herendi szolgálatunk június 29-én lesz, tehát a vajtai előtt egy nappal. Ez inkább egy bemutatkozásra ad lehetőséget a kisvárosban, ahol a helyi katolikus kórus ünnepli sokadik jubileumát. Idén "előzenekarként" bennünket hívtak meg az alkalomra. Megtiszteltetés számunkra!

Wéber Jutka

Szerző: veszpremdics | 2008. május 7.